Washingtonból Oregonba

2019. május 1.

Ma egy reménytelen színű és ízű yoghurtot reggeliztem. Természetesen a szokásos palacsinta mellett 😏
Utána hosszú Messenger beszélgetés a családdal. Így elég későn, de azért elindultam egy újabb tengerpartot és parkot felfedezni. Szép volt, készült pár kép. De igyekezni kellett vissza, mert a kocsit délben le kellett adni. Útközben benéztem a mociszervizbe, ahol elkeserítettek, hogy még meg sem jött az alkatrész. Lógó orral megtankoltam az autót és visszavittem. Úgy voltam vele, hogy hiába nincs motor, még egy napot nem költök bérlésre.

Így a hotelbe visszatérve nekiálltam blogot írni. Már majdnem elkészültem az elsővel, amikor csörög a telóm és a szervizből hív Blake, hogy megjött az alkatrész és elkészült a gép.
Gyorsan összeszedtem magam és séta-fika a szervizbe. Csupán csak fél óra séta volt. És ez volt a legközelebbi hotel… Kicserélték a fesz szabályzót, a benzinpumpa biztosítékját, az akksit és néhány izzót. Plusz kiszereltettem a kínai USB töltőt és vettem egy amerikait, ami Made in Taiwan 🙂

Ezután motoroztam egyet a városban, próbálgattam milyen a gép. Egyelőre jónak tűnik.
Most este még elintéztem a mosást illetve várom a pizzát.

Holnap ismét motorozás, megpróbálok most minél nagyobb távot lenyomni. Megbeszéltük Norbival, hogy ő elindul pénteken munka után San Franciscoból felfelé és valahol majd összefutunk. Onnét meg együtt motorozunk.

Gyomoridegem van a holnapi naptól… 😨

 

2019. május 2.

Ma olyan gyomor idegem volt reggel, hogy ki akartam hagyni a reggelit. De magamra erőltettem a szokásos palacsintát kávéval, hogy legyen energiám. Gyors felmálházás után nekiindultam a mai 500km-nek.

Igen, jól látszik a képeken, hogy egy autó alkatrész bolt előtt állok. No semmi komoly, csak az egyik tankolásnál a kúton maradt a tanksapka 🙄🙂

Indulás után nem sokkal be kellett öltöznöm esőruhába, mert majd megfagytam. Szerencsére eső nem kapott el egész nap.

Koradélután elértem a Csendes-óceán partját, Cannon beachen még egy isteni kapucsínó is melengetett. Itt már neki lehetett vetkőzni, kellemes lett az idő.

Mielőtt ide értem volna a szállodához, megálltam egy pizzára. Pontosabban egy pizza szerű valamire. Szerencsére kis adag volt és isteni finom. A hotel kívülről, és tulajdonképpen belülről is eléggé lepusztult, ellenben drága. Viszont az ablakai pontosan az óceánra néznek. Ágyból néztem a naplementét 😍

Holnapra is egy nagyobb szakasz vár rám, a cél elérni Kalifornia északi csücskét. Ott találkozunk holnap Norbival és onnét együtt mocizunk San Francisco felé.

Fárasztó nap volt, de nagyon jót motoroztam. A 101-es út nem túl zsúfolt, kellemesen kanyarog és a minősége is jó.

A túrán készült fotókat IDE KATTINTVA találod.


Ha nem szeretnél lemaradni a folytatásról, akkor lájkold be az oldalt a Facebookon és/vagy iratkozz fel az e-mailes bejegyzés értesítőre. Esetleg meg is oszthatod a posztot az ismerőseiddel, hátha őket is érdekelné a sztori 🙂

Érdekes volt? Megosztanád?