Túrák – 2022

Itt található az összes motoros túrám erre az évre. Vannak köztük fizetősek és ingyenesek is. Ha csatlakoznál valamelyikhez, akkor a linkeken tudsz jelentkezni vagy keress meg üzenetben.

Ingyenes túrák

Ezeket a túrákat nagyrészt én szervezem. Többnyire alacsony költségvetésű, általában csak egy hétvégényi, többnyire sátrazós gurulások lesznek. Szívesen motorozok együtt olyanokkal, akik kedvelik a nyugodt tempójú, kirándulós, nézelődős, laza gurikat. Minden költségedet magad állod, részemről a szervezés ingyenes. Csak és kizárólag esőmentes, szép időben indulunk neki. Ha érdekel valamelyik, akkor üzenj Messengeren vagy keress az egyéb elérhetőségeimen.

DátumTúraterv
Április 30Motokvíz 2022
Szeptember 2-4
MAKOT 7.0
Magyar Kalandmotorosok Országos Találkozója
Szeptember 24-25
Gunaras
Sátrazós thermálfürdőzés egy kis kanyargással egybekötve.

Fizetős túrák

A fizetős túrák a Motorozzvelünk.hu által kerülnek megszervezésre. Az alább felsoroltakon én vagyok az egyik túravezető és többségüknél egyben a túra megtervezője is.

Április 15 – 18: Gurul a nyuszi

Tekergés a horvát tengerparton Húsvétkor

Fizetős túra, információk és jelentkezés: KLIKK IDE


Május 6-8: Alsórendű Szlovénia

Szlovénia rejtett tájainak megismerése zergeb@cta alsórendű utakon

Fizetős túra, információk és jelentkezés: KLIKK IDE


Május 27-29: Mariazell és környéke

A túra során a motorozás mellett fogunk főterezni, sétálgatni, lanovkázni, rollerezni, sőt egy 5 méter magas dömperrel is kerülünk egyet a híres-hírhedt Erzberg-rodeó helyszínén.

Fizetős túra, információk és jelentkezés: KLIKK IDE


Július 8-17: A Nagy Alpok Kör

Nekem ez az idei nagy túrám. Hevenyészve összekötöttem a térképen a legizgalmasabb és leglátványosabb alpesi hágókat. Milyen országokat is érint a túra? Ausztria, Svájc, Franciaország, Olaszország, Szlovénia. A Dedalon alapszükséglet, mert kanyarban nem lesz hiány. Ezen a hosszú túrán minden fontosabb és motorosok számára bakancslistás hágót végigjárunk, igaz csak az aszfaltosakat.

Fizetős túra, információk és jelentkezés: KLIKK IDE


Augusztus 5-7: Csülök és sör

Egy kis séta a Bajor erdőben a lombkoronák fölött, kis hegymászás egy kilátóhoz a gyönyörű kilátás érdekében, az üvegpiramis megcsodálása és még számtalan látnivaló. Az estéket pedig Csehország leghangulatosabb városában, Cesky Krumlovban töltjük, ahol megkóstoljuk, illetve befaljuk a méltán híres cseh csülköt!

Fizetős túra, információk és jelentkezés: KLIKK IDE


Augusztus 18-21: Bihari-hegység és Észak Erdély

Szerintem sokan nem tudják, hogy ha Erdélyben szeretnénk egy jót motorozni, ahhoz nem kell többszáz kilométert gurulni. A határtól nem messze húzódik egy csodálatos vidék, a Bihari-hegység. Tíz éve, még nem biztos hogy invitáltam volna bárkit ezekre az utakra motorozni, de azóta rengeteget változott a helyzet. Évről évre új aszfalt csíkot húztak a kopott gödrös burkolatokra.

Fizetős túra, információk és jelentkezés: KLIKK IDE


Augusztus 27-28: Sátrazós Felvidék

Ellátogatunk a Felvidékre, kanyargunk a Tátrában, de éjszakára egy kempingben hajtjuk fejünket álomra. Természetesen csak a táborverés, konzervmelegítés, bekajálás, besörözés és az Élet Nagy Dolgainak megvitatása után. Vasárnap aztán szintén kalandos és kanyargós útvonalakon gurulunk haza. A túra csak esőmentes időben kerül megrendezésre.

Fizetős túra, információk és jelentkezés: KLIKK IDE


Szeptember 8-11: Alpok-Adria

Ausztria gyönyörű hágóival nyitjuk a programot. Aztán következik sok ember bakancslistás útvonala a Dolomitokon át Szlovéniáig. Utána jön a hab a tortán, egy kis Adria, hogy a vízből se legyen hiány a sok hágó után.

Fizetős túra, információk és jelentkezés: KLIKK IDE


Szeptember 30 – október 2: Szezonzáró

A szezon lassan véget ér, tudod, csípős reggelek, csúszós utak, rövid nappalok. De a hosszú téli esték előtt még gyűjthetsz élményeket, Horvátország legszebb útjain! Szokásainkhoz híven a középső napon a lehetséges útvonalaknak csak a képzelet és a túravezetők száma szabhat határt, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót, vagy azt, ahol még nem járt: kanyarvadászat a 8-ason, kirándulósabb nap az Isztrián, kompos kalandok a legnagyobb horvát szigeteken

Fizetős túra, információk és jelentkezés: KLIKK IDE

Érdekes volt? Megosztanád?