Linkek

V-Strom Club Hungary

A szívemhez legközelebb álló weboldal. A klubnak 2011 óta vagyok a tagja: V-Strom Club Hungary

 


Akik inspirálnak:

Nora – Adventurism. Egy holland v-stromos lány, aki Hollandiából elmotorozott Indonéziába egy Suzuki V-Strommal. Most pedig éppen úton van, hogy megtegye a Nordkapp – Capetown útvonalat.


Bezsnei Andor, aki a nyakába, illetve a lába közé vette a világot és csavarog egy Africa Twinnel.

 


Motorcycle Adventures. Rengeteg hasznos infó a motoros túrázással kapcsolatban, motor és kiegészítő tesztek, útifilmek.

 


Magyarósi Csaba, vlogger, utazó, filmkészítő. Nagyon szeretem a filmjei stílusát beleértve a képi világot, zenéket, tartalmat. Nagyon jó útifilmeket is készít.

 


Travellight. Jordan, aki főállású utazó és vlogger. Izgalmas és egzotikus helyekre utazik, látványos kisfilmeket publikál.

 


Where’s Poppy, aki szintén utazgat és filmezget. Gyakran együtt csavarognak Jordannel. Mielőtt utazgatott volna még motorozott is. Hát nem vagány? 🙂

 


Lilla vlogja. Miután találkozott Magyarósi Csabával Sanghaiban és megetette sült kígyóval, úgy döntött, hogy vlogolni kezd. És milyen jól döntött. Kína minden mennyiségben plusz sok érdekes téma és interjú.


Motorozzvelunk.hu – A motorostúrák kiindulópontja. Jó túrák, fantasztikus útvonalak, tökéletes szervezés, kiváló csapat.

 


Motorostúrázás – Az élményfaktor. Még nem jártál mindenhol? Velük eljuthatsz oda is. Igazán egzotikus túrák, elképzelhetetlen helyszínek tökéletes szervezésben, sok-sok kalanddal, élménnyel.


Onroad – Online motoros újság. Naprakész információk, érdekes cikkek, széleskörű tesztek. És az általuk szervezett túrák is emlékezetesek.

 


 

Érdekes volt? Megosztanád?